Konstatering : Den måde vi arbejder på, vores forhold til tidsskemaer samt til hierarki, forholdet mellem kolleger, er ikke den måde en skandinavisk leder arbejder på i Danmark, Sverige, Norge, Island sammenlignet med Frankrig. Du bemærker forskellen uden at kunne kode adfærden som er forbundet med de bestemte kulturer. Du ønsker at forstå de kulturelle spørgsmål for at opnå succes i dine relationer og dit samarbejde.

Min mission

Vi lever i en verden, hvor mennesker, varer og information cirkulerer og udvikler sig hurtigere end før. Virksomhederne er de første, som påvirkes af de kulturelle forskelle, og deres indflydelse er vigtig for ledelsen af et team.

Flere og flere er involveret i internationale projekter, og virksomheder af alle størrelser konfronteres dagligt med disse kulturelle forskelle. Tværfaglige og multikulturelle teams dannes. Mobilitetsprojekter bliver til endnu flere og mange fusioner og strategiske sammenslutninger finder sted. Udfordringerne for interkulturel kommunikation og ledelse bliver et strategisk ’must’ at kende.

Min mission er at støtte virksomheder, der er interesserede i et samarbejde mellem ét eller flere af de Skandinaviske lande og Frankrig, eller som reorganiserer deres teams og derfor gerne vil forstå den indflydelse det vil have på medarbejderne og ledelse.

Mine værdier

Jeg er specialist i kultur træning og interkultural ledelse, Danmark, Sverige, Norge, Island og Frankrig. Jeg er født i Danmark, og min karriere er blevet bygget op over 22 år inden for virksomheder specialiserede i international udvikling. Sammenlagt har jeg boet og arbejdet i Danmark i mere end 20 år og i Frankrig i over 30 år. Jeg underviser på engelsk, dansk og fransk.

Jeg anvender min ekspertise gennem:

  • En væsentlig erfaring af det påliggende lands erhvervsliv, samt at lære at beherske de interkulturelle dimensioner;
  • En stærk teknik i træning og uddannelse;
  • En stærk specialisering på Skandinavien/Frankrigs-aksen
Min fremgangsmåde

Jeg bygger min undervisning op omkring 3 hovedpunkter:

En afbalanceret og effektiv pædagogik, der bygger på et rigt teoretisk bidrag, baseret på emner som antropologi, psykologi, sociologi og historie, samt mit pragmatiske bidrag, baseret på 25 års erfaring

Et skræddersyet forslag tilpasset dine/jeres problemer, i overensstemmelse med din/jeres filosofi og din/jeres virksomhedskultur

En alsidig og fleksibel måde at indlære på alt efter praktikanternes behov, enten med den klassiske face to-face træning eller gennem virtuel træning (pr Skype eller webex), eller koncentreret over én eller to dage eller spredt ud over det tidsrum, som passer til dit program.